Divendres 14 de Juny de 2024

EL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT DEL TARRAGONÈS REP LA VISITA DE LA NOVA COORDINADORA TERRITORIAL DE JOVENTUT

La Generalitat delega les competències en matèria de joventut als Consells Comarcals i hi dona suport tant estratègicament com econòmica.
EL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT DEL TARRAGONÈS REP LA VISITA DE LA NOVA COORDINADORA TERRITORIAL DE JOVENTUT

Sánchez i Katcheff amb personal tècnic de les dues administracions al finalitzar la visita.

La nova coordinadora territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Ekaterina Katcheff, s’ha reunit amb el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Òscar Sánchez. A la trobada també hi ha participat personal tècnic de totes dues institucions.

La reunió ha estat una primera trobada presencial d’intercanvi d’impressions i punts de vista. A més, la trobada ha permès donar a conèixer de primera mà les polítiques que es desenvolupen en aquest àmbit des del Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès, seguint les directrius de la Generalitat, alhora que també ha fet incís en la voluntat de reforçar el treball conjunt en una mateixa direcció que doni suport els ens locals en benefici del jovent del territori.

La feina que es desenvolupa des del Servei Comarcal de Joventut està centrada sobretot en donar suport i assessorament tècnic als municipis i a vetllar pel compliment de la normativa en matèria d’instal·lacions juvenils i activitats de lleure amb menors de 18 anys.  Entre els projectes destacats hi ha el treball en xarxa que es realitza amb els municipis; el servei de treball i orientació educativa que es porta a terme des dels punts joves i d’informació juvenil dels municipis; i l’impuls de la Garantia Juvenil al territori amb el suport a la inscripció i la gestió del programa Joves en Pràctiques.

Per a més informació podeu visitar la web www.tarragones.cat/joventut

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D