EL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT INFORMA SOBRE NOVETATS D'ACTUALITAT EN DIVERSOS ÀMBITS

S'ofereix informació sobre portes obertes virtuals a les universitats; el Saló de l'Ensenyament; les dades de les preinscripcions; els criteris generals dels casals d'estiu; així com novetats sobre la Garantia Juvenil.
EL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT INFORMA SOBRE NOVETATS D'ACTUALITAT EN DIVERSOS ÀMBITS

Imatge del cartell informatiu elaborat pel Servei Comarcal de Joventut.

El Departament de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès, segueix treballant aquests dies amb intensitat per oferir eines i recursos al jovent de la comarca. Aquesta ocasió han elaborat un cartell amb diversos links amb novetats d’actualitat en diversos àmbits.

Així doncs donen informació sobre Portes obertes Universitats, podent accedir a un document amb la informació sobre portes obertes virtuals de les principals universitats de Catalunya. A més, també s'informa sobre el Saló de l’Ensenyament, al qual es podà accedir de forma virtual del 20 al 24 de maig; i sobre les Preinscripcions als diferents nivells educatius.

S'ofereix també informació sobre els Casals d’Estiu. Concretament l’enllaç condueix a un document que recull els criteris generals per a l’organització de les activitats de lleure educatiu.

A l'enllaç Garantia Juvenil es pot descarregar un document on s’ofereixen les novetats en la inscripció de forma telemàtica.

A més, us deixem també en aquest enllaç el cartell que ha elaborat el Departament de Joventut amb tots aquests links actius.

El departament segueix treballant per oferir tota la informació necessària i essencial en diversos àmbits (educatiu, laboral, sanitari, etc.) al jovent de la comarca, així com la seva atenció telemàtica.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D