EL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT OFEREIX RECURSOS PER ENCARAR EL FUTUR EDUCATIU

S'ofereix informació sobre les preinscripcions; referències als centres educatius del Camp de Tarragona; les opcions d'ensenyament reglat; les opcions de cicles formatius; aixi com les professions amb més projecció de futur.
EL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT OFEREIX RECURSOS PER ENCARAR EL FUTUR EDUCATIU

Imatge del cartell informatiu elaborat pel Servei Comarcal de Joventut.

El Departament de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès, segueix treballant aquests dies amb intensitat per oferir eines i recursos al jovent de la comarca. Aquesta ocasió han elaborat un cartell amb diversos links per oferir consells pràctics i recursos per encarar el futur educatiu.

Així doncs donen informació sobre Preinscripcions centrant-se en les novetats. A més, també s'informa sobre els centres educatius, amb una referència a tota l'oferta educativa al Camp de Tarragona. 

S'ofereix també informació sobre estudis amb un repàs a les opcions d'ensenyament reglat que s'ofereixen.

A l'enllaç professions de futur parlen de quines seran les ocupacions més demandades i, per últim, a l'apartat Cicles Formatius es pot consultar la inserció laboral dels Cicles al Camp de Tarragona.

A més, us deixem també en aquest enllaç el cartell que ha elaborat el Departament de Joventut amb tots aquests enllaços actius.

El departament segueix treballant per oferir tota la informació necessària i essencial en diversos àmbits (educatiu, laboral, sanitari, etc.) al jovent de la comarca.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D