Divendres 19 de Juliol de 2024

EL SIS ITINERANT DEL TARRAGONÈS PORTA A TERME UNA NOVA EDICIÓ DE ‘LA FURGO’

El projecte, adreçat a nois i noies entre 14 i 17 anys en situació de risc social, ha realitzat un total de 5 sortides durant la primera quinzena de juliol.
EL SIS ITINERANT DEL TARRAGONÈS PORTA A TERME UNA NOVA EDICIÓ DE ‘LA FURGO’

A les activitats hi ha participat un total de 31 adolescents de 8 municipis de la comarca.

Tarragona, 21 d'agost de 2023 - Aquest estiu s’ha donat continuïtat al projecte ‘La Furgo’ amb un total de 5 sortides. A diferència de l’any anterior, que s’adreçava tots els adolescents de la comarca del Tarragonès, en aquest curs hi han participat nois i noies en situació de risc social que durant aquest any han tingut l’acompanyament educatiu del Servei Itinerant d’Intervenció Socioeducativa del Tarragonès. Tant els professionals dels Serveis Socials d’Atenció Primària com del SIS adolescents, que dirigien conjuntament l’activitat, valoren molt positivament aquesta nova experiència. I és que aquesta iniciativa porta a un context de grup i de socialització l’acompanyament individualitzat, familiar i de grups de petit format que es porta a terme durant la intervenció socioeducativa.

El format de ‘La Furgo’ permet treballar en petits grups amb molta autonomia i permet també alhora a l’equip educatiu dinamitzar activitats d’aprenentatge enriquidores en contextos força controlats. Cada sortida s’ha iniciat amb una caminada pels voltants del Riu Glorieta, seguida per una activitat de tirolines a l’espai Jungle Treck a Tamarit, per acabar amb una tarda de platja.

A les activitats hi ha participat un total de 31 adolescents de 8 municipis de la comarca: Constantí, Els Pallaresos, Torredembarra, Vespella de Gaià, La Pobla de Montornès, Vilallonga del Camp, La Nou de Gaià i El Morell. Cal destacar que l’activitat s’ha fet amb la col·laboració de la Fundació Privada En Xarxa. Per últim, cal fer esment que aquest estiu també, en el mateix context i conjuntament amb el Punt d’Informació Juvenil de Constantí, s’han realitzat tres sortides amb bicicleta.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D