EL TREBALL DELS TRAC EN MATÈRIA DE JOVENTUT, EXPERIÈNCIA ESCOLLIDA PER A LA TROBADA NACIONAL D’INFORMADORS JUVENILS

EL TREBALL DELS TRAC EN MATÈRIA DE JOVENTUT, EXPERIÈNCIA ESCOLLIDA PER A LA TROBADA NACIONAL D’INFORMADORS JUVENILS

El Coordinador Territorial a Tarragona de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Sr. Joan Plana i Pons, acompanyat per alguns tècnics i dinamitzadors del TRAC del Tarragonès.

Ahir dimecres es va realitzar a VIC la Trobada Nacionald’Orientació i Informació Juvenil organitzada per la Xarxa Catalanade Serveis d’Informació, dintre de la qual s’ha escollit com a experiència a exportar a d’altres zones de Catalunya, el treballentre institucions que realitzen el Consell Comarcal del Tarragonès i els Ajuntaments de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell en matèria de joventut.

 

Així, en la trobada,  sota el nom “Innova’t 2014”, els professionals municipals i del Consell Comarcal del Tarragonès van explicarar com es va iniciar aquesta experiència detreball en xarxa que permet, d’una banda l’aprofitament de recursos, i de l’altre un enriquiment professional, així com un benefici per als destinataris finals que no són altres que els i les joves dels quatre municipis.

 

La zona TRAC, amb el seu projecte “Propera parada...” ha rebut des dels seus inicis el suport dela Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i celebra durant aquest any 2014 el seu desè aniversari, ies troba en aquests moments immersa en la preparació de la seva festa que es durà a terme al mes de desembre a Torredembarra.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D