Els alcaldes del Tarragonès debaten sobre temes importants pel territori en el Consell d'Alcaldes

Els alcaldes del Tarragonès debaten sobre temes importants pel territori en el Consell d'Alcaldes

Un moment del Consell d'Alcaldes durant la intervenció de Joan Sabaté, subdelegat del Govern a Tarragona.

El Seminari Centre Tarraconense va acollir ahir a la tarda la celebració del Consell d’Alcaldes del Consell Comarcal del Tarragonès. Alcaldes de la comarca van participar en aquesta trobada que va servir per obtenir informació i coordinar-se sobre les diverses accions que impulsa el Consell amb els diferents municipis.

A la trobada també es va comptar amb dos ponents convidats. Per una banda, el subdelegat del Govern Central a Tarragona, el Sr. Joan Sabaté, va assistir-hi per tal d’oferir a tots els alcaldes informació relativa als treballs que s’estan duent a terme sobre les infraestructures ferroviàries al Tarragonès. Els assistents van poder plantejar al subdelegat els seus dubtes i propostes de millora en un debat que va resultar molt enriquidor per totes les parts.

Per altra banda, el director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, el Sr. Joan Carles de la Monja, va abordar diversos aspectes sobre seguretat als diferents municipis del Tarragonès. Durant la seva intervenció, el director va exposar als alcaldes la necessitat que els ajuntaments tinguin realitzats els plànols de delimitacions de les urbanitzacions per prevenir incendis forestals. De la Monja també va informar de les noves mesures que ha endegat el departament d’Interior, entre les quals s’ha comunicat als batlles la possibilitat d’aplicar el Sistema d’Informació Geogràfica d’Emergències i Seguretat de Catalunya (SIGESCAT) pel qual es creen unes targetes amb codi d’identificació de les masies aïllades. Per últim, el director també va informar els alcaldes que el departament d’Interior ofereix als municipis que no disposin de policia local la possibilitat de tenir sistemes de videovigilància.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D