Divendres 14 de Juny de 2024

ELS SERVEIS DE JOVENTUT DEL CAMP DE TARRAGONA OFEREIXEN UNA XERRADA SOBRE “VACANCES ALTERNATIVES”

Es durà a terme tant de forma telemàtica a l’instagramlive de@serveis_joventut_dt, com de forma presencial a l’Oficina Jove del Tarragonès (Espai Jove Kesse, amb places limitades).
ELS SERVEIS DE JOVENTUT DEL CAMP DE TARRAGONA OFEREIXEN UNA XERRADA SOBRE “VACANCES ALTERNATIVES”

Donarà a conèixer diversos programes i oportunitats de mobilitat nacional i internacional.

El proper dijous 13 de maig, de 17.30 a 19h, tindrà lloc la xerrada sobre “vacances alternatives” que donarà a conèixer diversos programes i oportunitats de mobilitat nacional i internacional, com les vacances solidàries, els camps de treball, els intercanvis internacionals, l’aprenentatge d’idiomes, l’interrail i el programa DiscoverEU.

L’entitat encarregada d’impartir-la és “Obre’t Ebre” i es durà a terme tant de forma telemàtica a l’instagramlive de@serveis_joventut_dt, com de forma presencial a l’Oficina Jove del Tarragonès (Espai Jove Kesse, amb places limitades).

Aquesta és la primera d’un seguit de xerrades que es duran a terme durant l’any fruit del treball en xarxa dels Serveis de Joventut d’abats comarcal del Camp de Tarragona (Priorat, Alt Camp, Conca de Barberà, Baix Penedès, Baix Camp i Tarragonès) i la Xarxa Nacional de Serveis a la Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta iniciativa de treball conjunt neix al 2020 amb la incorporació de les accions telemàtiques en el nostre dia a dia amb motiu de la pandèmia, i es considera una bona manera de compartir recursos i arribar al màxim nombre de persones joves possible sense necessitat de presencialitat.

Per a més informació es pot trucar al 977251873 o bé escriure a serveisjoventut.dt@gmail.com

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D