EN FUNCIONAMENT L'OFICINA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA DEL TARRAGONÈS

Aquesta oficina permet assessorar ajuntaments, particulars i empreses en l’àmbit de les energies renovables així com col·laborar en la planificació de la implantació de les mateixes.
EN FUNCIONAMENT L'OFICINA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA DEL TARRAGONÈS

Imatge d'un parc eòlic.

Tarragona, 10 d'octubre de 2023 - L’Oficina Comarcal d’Impuls de la Transició Energètica del Tarragonès (OCITE) ja està en funcionament. Aquesta esdevé un punt de referència per tal d’assessorar tant a ajuntaments com a particulars i empreses en l’àmbit de les energies renovables i l’eficiència energètica. Paral·lelament treballa per definir els criteris de zonificació en l’establiment d’energies renovables a la comarca, obrint als municipis i entitats el Tarragonès el seu suport i col·laboració.

Els serveis que ofereix l’Oficina són genèricament gratuïts i inclouen des de la difusió i suport als municipis per a la presentació en convocatòries de subvencions en l’àmbit de la transició energètica, a l’assessorament per a la creació de comunitats energètiques, i a l’assessorament en la implantació d’energies renovables i actuacions d’eficiència energètica a nivell d’empreses o particulars, sense oblidar les campanyes de comunicació per a lluitar contra el canvi climàtic i el suport per a la transició energètica.

El Consell Comarcal del Tarragonès, que compta amb el suport de l’Institut Català d’Energia, ha formalitzat una sèrie de convenis amb municipis de la comarca de menys de 20.000 habitants per tal de gestionar l’Oficina i apropar-la al ciutadà, a les empreses i al teixit social del territori. 

Per a més informació

Per a més informació sobre els serveis que ofereix l’Oficina podeu consultar al web www.tarragones.cat. Aquí trobareu els canals de contacte, horaris i dies d’atenció de l’Oficina Comarcal d’Impuls de la Transició Energètica del Tarragonès.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D