EN MARXA L’EXPOSICIÓ “I TU QUÈ FARIES?” PER TREBALLAR LA SALUT AMB LA GENT JOVE

L’exposició estarà exposada al públic, per primer cop, del 12 de setembre al 6 d’octubre al vestíbul de l’Oficina Jove Tarragonès.
EN MARXA L’EXPOSICIÓ “I TU QUÈ FARIES?” PER TREBALLAR LA SALUT AMB LA GENT JOVE

Imatge del dia de la presentació de l'exposició.

Tarragona, 8 de setembre de 2022 - Durant mesos, el Servei Comarcal del Tarragonès i l’Associació H2O han treballat conjuntament per tal d’elaborar aquest recurs, pensat per ser útil per a professionals que treballen amb joves, així com per ser un espai que convidi a la reflexió a aquelles persones joves o més grans que vulguin dedicar una estona a mirar-la i accedir als continguts mitjançant els codis QR que hi ha en cadascun dels 9 roll-ups que la conformen.

La presentació, tant de l’exposició com de la guia per treballar-la que l’acompanya, es va dur a terme el 3 de juny a La Nou de Gaià en presència de la coordinadora territorial de Joventut, Ekaterina Kàtcheff; el vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès, Joan Martí Pla; i l'alcaldessa i regidora de Joventut del municipi, Josepa Figueras. A l’acte es va comptar també amb la participació de més d’una vintena de professionals de la comarca que tenen contacte directe amb el jovent i que van ser convidats expressament perquè coneguessin l’eina tot esperonar-los a utilitzar-la.

El recurs té també un format virtual, donant així unes majors possibilitats d’ús als diferents professionals. A més, també es pot demanar l’exposició per desplaçar-la a centres o municipis. Per fer-ho, cal contactar amb  joventut@tarragones.cat o bé trucar al 977244500 extensió 2000. Pel seu contingut permet ser treballada amb creativitat de formes diverses, puntualment o periòdicament, i per tractar un dels àmbits o tots ells (drogodependències, alimentació, gènere, sexualitat, resolució de conflictes, etc.).

Ara l’exposició restarà accessible al vestíbul de l’Oficina Jove Tarragonès (Plaça Imperial Tarraco) i si bé tothom podrà tenir-hi accés i explorar les possibilitats que ofereix a través de codis QR, des del Servei de Salut de l’Oficina, ofert per l’Associació H2O que ha participat des de l’inici en l’elaboració dels materials, es farà la seva dinamització.

A més a més, el primer grup a passar per l’exposició serà l’alumnat del CFGS d’Animació Sòcio-cultural i turística el dia 13 de setembre, amb la voluntat que aprofundeixin sobre el seu ús i possibilitats a posteriori des del centre, com a part dels continguts del cicle. A més a més, durant el mes en què l’exposició restarà a l’espai podran anar passant diferents centres que així ho sol·licitin.

Aquesta acció coincideix amb la represa de les atencions des de l’Oficina Jove Tarragonès que ja va obrir les seves portes el passat dia 6 de setembre. En aquesta oficina, gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, s’ofereixen serveis diversos al jovent de la comarca com assessorament laboral, informació juvenil, salut, prova ràpida VIH, etc.

Durant el mes de setembre l’horari presencial és intensiu de 9 a 14h de dimarts a divendres i s’hi pot contactar mitjançant el telèfon 977251873 o bé al correu tarragones@oficinajove.cat.

 

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D