ES BUSQUEN JOVES ARTISTES QUE VULGUIN EXPOSAR LA SEVA OBRA

L’Hexàgon d’Art Jove és un projecte intercomarcal dels Serveis de Joventut de la demarcació de Tarragona.
ES BUSQUEN JOVES ARTISTES QUE VULGUIN EXPOSAR LA SEVA OBRA

Imatge del cartell promocional de la iniciativa.

Tarragona, 22 de desembre de 2023 - Aquest és un projecte adreçat a joves artistes entre 16 i 35 anys per tal que puguin mostrar les seves obres, de qualsevol disciplina artística, en una exposició itinerant per les sis comarques de la Demarcació de Tarragona.

Aquesta iniciativa va néixer fa 3 anys amb el primer intercanvi d’obres entre el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i el del Baix Penedès i durant el 2023 van decidir obrir-ho a la resta de comarques per tal de promoure la seva itinerància i l’intercanvi d’artistes. D’aquesta manera es dona molta més visibilitat a l’obra de cadascuna de les persones joves que participen en les exposicions comarcals, que normalment tenen dificultats per trobar espais on mostrar allò que fan. Al Tarragonès es va acollir per primer cop aquest any a l’Oficina Jove les obres dels artistes de les dues comarques impulsores i per a l’any 2024 es busquen artistes de la comarca que vulguin participar.

En aquest enllaç es pot trobar la normativa i requisits, així com l’accés al formulari d’inscripció que està oberta durant tot l’any. A mesura que arribin les propostes es valorarà si compleixen els requisits i es farà una entrevista amb l’artista. Si és viable la seva exposició s’acordaran les dates i els llocs d’exposició.

Aquest projecte en el que participen els Serveis Comarcals de Joventut i Oficines Joves del Baix Penedès, la Conca de Barberà, l’Alt Camp, el Priorat, el Baix Camp i el Tarragonès, compta també amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D