ES REPRENEN LES SUBVENCIONS PER A LES SORTIDES CULTURALS DELS CENTRES EDUCATIUS DEL TARRAGONÈS PER AL CURS 2022-23

Les escoles que ho desitgin poden presentar les seves sol·licituds a la convocatòria que restarà oberta fins el proper 30 de juliol.
ES REPRENEN LES SUBVENCIONS PER A LES SORTIDES CULTURALS DELS CENTRES EDUCATIUS DEL TARRAGONÈS PER AL CURS 2022-23

Imatge de la façana del Consell Comarcal del Tarragonès.

Tarragona, 19 de juliol de 2022 - La irrupció de la Covid-19 a les nostres vides ha suposat molts canvis en la manera de fer, de viure i de relacionar-se. Moltes activitats havien quedat aturades fins que no es pogués garantir la seguretat sanitària necessària per dur-les a terme.

Aquest és el cas de les convocatòries per optar a subvencions per a les sortides culturals promogudes pel Consell Comarcal del Tarragonès als centres educatius de la nostra comarca. Després de dos anys en què no s’han pogut presentar propostes ni optar a cap tipus de convocatòria, aquest 2022 es recupera de nou la iniciativa.

En aquests moments, les bases que regeixen com ha de ser el procés per a l’atorgament de subvencions a aquestes sortides culturals dels centres educatius estan aprovades i s’ha obert la convocatòria en què els centres hi poden presentar les seves sol·licituds.

Des del Departament d’Ensenyament del Consell Comarcal del Tarragonès, aquestes darreres setmanes, s’ha enviat correus electrònics als diferents centres educatius informant-los de tots els requisits i tràmits que han de dur a terme. Tots ells han rebut amb molt d’optimisme i ganes aquesta notícia.

Es preveu que més de 70 escoles de la nostra comarca es puguin beneficiar dels ajuts per a aquestes sortides culturals dels centres educatius.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D