ÈXIT DE L’ESQUIADA JOVE DELS PALLARESOS

Activitats com aquesta són una oportunitat única per fomentar la convivència i la promoció d’hàbits saludables.
ÈXIT DE L’ESQUIADA JOVE DELS PALLARESOS

Imatge dels participants a l'esquiada.

Tarragona, 16 de febrer de 2023 - Els dies 11 i 12 de febrer un total de 55 persones (51 joves d’entre 14 i 25 anys i 4 responsables) del municipi dels Pallaresos van participar activament de l’esquiada a les pistes de Port Ainé, amb allotjament a l’Alberg de Joventut Les Estades de Rialp, organitzada per l’Ajuntament amb el suport del Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès.

Emmarcada en un entorn de lleure i oci saludable, activitats com aquesta són una oportunitat única per fomentar la convivència, la promoció d’hàbits saludables i establir ponts de diàleg entre Administració i jovent.

La valoració per part de les persones participants ha estat molt positiva, destacant un entorn agradable i de creació de nous vincles entre les persones joves, així com d’interacció amb els responsables municipals encarregats d’aprovar i vetllar per la implementació de les polítiques locals de Joventut.

Aquesta sortida, està inclosa en el Pla d’Actuació Anual de Joventut del Pallaresos, redactat i implementat segons conveni amb el Consell Comarcal del Tarragonès i amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D