Èxit de la setmana jove als Pallaresos

Èxit de la setmana jove als Pallaresos

Van tenir lloc activitats diverses com tallers pràctics, xerrades preventives sobre sexualitat, hàbits saludables i de consum, etc.

Del 18 al 24 de febrer, des de la regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament dels Pallaresos, juntament amb el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès, es va organitzar la 1a Setmana Jove del municipi amb activitats diverses, com tallers pràctics, xerrades preventives sobre sexualitat, hàbits saludables i de consum, etc.

La setmana va concloure amb una esquiada jove -la qual va tenir lloc per segon any- amb la participació de 54 joves d’entre 15 i 25 anys, una xifra que ha superat totes les expectatives. Cada jove assistent a l’esquiada va participar, com a mínim, a un dels tallers de la setmana jove.

El taller de cuina va comptar amb 22 joves; el de batucada -que també va incorporar una actuació del grup Tympanum- amb 10 joves; el d’Instagram amb 11 joves; i el de ciberbullying amb 6 joves. Paral·lelament, els tallers impartits a l’Institut pel col·lectiu H2O van arribar a totes les classes de 2n, 3r i 4t d’ESO.

A part de l’experiència, que ja resulta interessant en sí per la novetat que comporta per als joves, i la major interacció entre el jovent del municipi, s’ha pogut oferir informació i prevenció de conductes poc saludables i/o de risc.

Segons el regidor de l'Àrea d'Hisenda, Esports i Joventut de l'Ajuntament dels Palalresos, Antoni Tenorio, “després de la gran acollida entre els joves i els seus familiars, la idea és instaurar la Setmana Jove d’una forma definitiva. També es tenen preparades activitats d'estiu que es comunicaran de cara als mesos de vacances”.

La Setmana Jove dels Pallaresos compta també amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D