ÈXIT DE LA SORTIDA A PRADES DELS JOVES DE LA RIERA I EL CATLLAR

Els dos municipis van congregar 24 dels seus joves d’entre 12 i 16 anys per tal de fer la primera sortida conjunta. Aquesta ha tingut lloc a les instal•lacions de Prades Aventura on tots plegats van dur a terme l’activitat de Paintball.

 

Ambdós municipis disposen de dos espais on els joves d’aquestes edats es troben setmanalment. A La Riera l’espai jove obre tots el divendres i dissabtes tarda, i al Catllar disposen d’un Punt Jove on els joves es troben els dilluns a la tarda. El fet que els dos pobles comparteixin tècnica mancomunada de joventut del Consell Comarcal del Tarragonès, i el fet que el perfil del jovent d’aquests dos espais fos similar, van ser factors claus a l’hora decidir unificar esforços per poder fer alguna cosa diferent amb la que el jovent d’aquestes edats i perfil similar, a part de divertir-se compartís una estona junts.

 

Durant el desenvolupament de la sortida es va comptar amb una participació molt activa dels dos regidors de joventut, l’Eva Zafra del Catllar i l’Albert Martín de La Riera, qui conjuntament amb el dinamitzador de l’espai jove d’aquest últim municipi, Jesús Cayuela, van formar part de l’equip de monitors de la sortida.

 

Es considera que ha estat tot un èxit de col•laboració i participació i no es descarta la possibilitat de dur a terme una segona activitat similar davant els resultats i el vincle que s’ha creat entre els més joves.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D