FESTA DELS 10 ANYS DE TREBALL A LA ZONA TRAC

S’ha presentat el que serà l’acte de cloenda dels 10 anys detreball en xarxaen matèria de joventut ala zona TRAC(que no és altra cosa que la zona que conformen els municipis de Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell).

 

L’acte festiu, que se celebrarà a Torredembarra el proper divendres, dia 19 de desembre, està pensat per satisfer tots els gustos, ha de ser una festa pera tot el jovent, on s’hi vegin representats diferents estils de música, i els quatre municipis, com una oportunitat per donara conèixer joves i grups locals.

 

Les actuacions tindran una durada de 40 minuts cadascuna i seran un total de 6 (inclosa la batucada que anirà recollint la gent pel municipi durant 20 minuts), pel que la durada de la festa es preveu de les 22:40 fins a les 3 de la matinada aproximadament.

 

A partir d’aquí tocarà el més jove detots els participants, que és l’Oscar Sánchez, un noi de 17 anys que va estar a la fase final del procés selectiu de La Voz i que no va entrar finalment per la seva minoria d’edat. Amb això el que volem posar en evidència és que és un noi amb un gran potencial, que s’ha mostrat molt participatiu, amb moltes ganes, i que fa versions de cançons actuals molt conegudes tant en castellà com en anglès. L’acompanyarà a la guitarra un amic seu també jove.

 

Tot seguit tocarà el grup MAD d’Altafulla, una nova formació, que es caracteritza perquè toca funk-rock instrumental, que està format íntegrament per joves d’aquest municipi i que té molt bona connexió amb el grup de rap de Torredembarra que actuarà després i amb els que faran una petita jam.

 

Seguint amb la programació, tot seguit, ja serà passada la mitjanit, tocarà el grup de rap de Torredembarra, Demente Abierta, que està format per dos joves i que funciona des de principis d’aquest any. Sis mesos després van treure la primera maqueta, anomenada “Demente Abierta”. El disc format per onze cançons, va ser enregistrat a Cambrils, i ja es troben preparant el seu segon CD.

 

Tot seguit, tocaran els dj’s, i en aquest cas comptem amb tres disc jockey’s, dos de Roda de Berà que toquen junts i són coneguts com Davidnow&Cristian Live, i el Dj. Aaron Coello, de Creixell. Aquests dj’s són també molt coneguts ja ala zona TRAC i pensem que poden ser una bona crida per a un altre tipus de públic.

 

La festa es fa a Torredembarra perquè és el municipi més gran dels quatre i també el que compta amb més població jove i més infraestructura. Inicialment la festa s’anava a fer a la Carpa de Clarà i per aquest motiu hi ha cartells que així ho indiquen però que després de veure les condicions meteorològiques de la setmana passada amb les ventades i per motius de seguretat i organització, protecció civil i policia local van recomanar canviar-ho de lloc, pel que ara es farà al Casal Municipal.

 

Per últim també es va presentar el vídeo que s’ha elaborat per tal de donar a conèixer la feina feta i la que es du a terme diàriament a  través del projecte compartit Propera Parada i des dels diferents Punts d’Informació Juvenils de Torredembarra, Roda de Berà i Altafulla i des delPunt Jove de Creixell.

 

El president del Consell Comarcal, Sr. Frederic Adan, va destacar aquesta festa com una mostra més de cooperació i coordinació interinstitucional, on cadascú posa el que pot en la mesura que li és possible i es comparteixen les despeses per tal de poder a dur a terme la seva realització, i va felicitar els tècnics i polítics per la feina feta.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D