Divendres 28 de Gener de 2022

FINALITZA EL CICLE DE CONTES “RODONA I BLAVA, CONTES SOBRE LA TERRA”

El dissabte passat va finalitzar aquest cicle de contes al Tarragonès dedicat a posar en valor el respecte a la natura, als animals, les plantes, l’aigua... en definitiva a estimar la Terra.
FINALITZA EL CICLE DE CONTES “RODONA I BLAVA, CONTES SOBRE LA TERRA”

Imatge de la sessió celebrada a Roda de Berà.

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és el que apropa històries a través dels contes als nens i a les nenes de la comarca. Amb aquesta finalitat s'ha celebrat una edició més del cicle de contes 'Rodona i blava, contes sobre la Terra' que va dur a terme la seva darrera sessió el passat dissabte.

Amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana, hem donat continuïtat a aquesta activitat en un any tan complicat per la situació sanitària actual. En aquest cicle hi han participat els municipis de Constantí, els Pallaresos, Creixell, Perafort, Altafulla, la Nou de Gaià, la Pobla de Montornès, Torredembarra i Roda de Berà.

Les sessions les han dut a terme dos contacontes amb una àmplia experiència en explicar històries. La Muntsa Plana i l’Agus Farré tenen una llarga trajectòria i saben molt bé els continguts que poden agradar i enriquir als infants. Tots dos, des de la seva manera personal d’explicar contes, han apropat històries i han despertat emocions.

L’activitat ha comptat amb les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19. La cultura és segura!

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D