FINALITZEN ELS TREBALLS DE MILLORA I ADEQUACIÓ A LA CUINA I EL MENJADOR DE L'ESCOLA ELS ÀNGELS

A partir d’ara, els alumnes que facin ús del servei de menjador podran gaudir d’àpats elaborats a les pròpies instal·lacions, potenciant així la millora i qualitat del servei.
FINALITZEN ELS TREBALLS DE MILLORA I ADEQUACIÓ  A LA CUINA I EL MENJADOR DE L'ESCOLA ELS ÀNGELS

Imatge del menjador de l'escola.

Tarragona, 2 de maig de 2023 - Dins la línia impulsada pel Consell Comarcal del Tarragonès d’adequar diverses instal·lacions i espais de cuina i menjador gestionats per l’ens supramunicipal en centres educatius de la nostra comarca, l’Escola Els Àngels de Camp Clar ha estat immersa en un ampli procés de treballs de millora que tot just ha finalitzat aquest mes d’abril.

Les obres, que han contemplat dues fases d’execució degut a la seva durada i complexitat, han permès que l’equipament pugui tenir cuina al propi centre educatiu des d’aquest mes d’abril. El cost total d’aquestes millores ha suposat una Inversió de 160.000€.

Els treballs han contemplat la creació de nous magatzems; vestidors, dutxes i armariets  per al personal que presta aquest servei; alhora que s’ha construït un lavabo adaptat. L’espai de menjador també ha guanyat alguns metres i s’han millorat aspectes d’il·luminació i acústica. Però, sens dubte, la principal novetat que han comportat aquestes obres és la fase pròpiament d’execució per tal de poder cuinar el menjar al propi centre educatiu. Així doncs els alumnes d’aquesta escola que facin ús del servei de menjador, podran gaudir d’àpats elaborats a les pròpies instal·lacions, potenciant així la millora i qualitat del servei que es venia oferint fins ara.

Cal destacar per últim, que totes les transformacions s’han dut a terme sense entorpir el correcte funcionament del curs escolar.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D