Divendres 12 de Agost de 2022

JA POTS DEMANAR EL TEU idCAT MÒBIL AMB EL PASSAPORT I LA VIDEOIDENTIFICACIÓ

Permet identificar-vos i signar des de qualsevol mòbil, tauleta o ordinador. L’idCAT Mòbil és un sistema segur i no caduca pel transcurs del temps i, a més a més, és gratuït!
JA POTS DEMANAR EL TEU idCAT MÒBIL AMB EL PASSAPORT I LA VIDEOIDENTIFICACIÓ

L’idCAT Mòbil és el sistema d’identificació i signatura .

La sol·licitud de l’idCAT mòbil per videoidentificació amb passaport ja es pot realitzar des de la pàgina d’alta del web de l’idCAT Mòbil. Amb aquest procediment d’alta es dona resposta a l’obtenció de l’idCat Mòbil en línea de tots els col.lectius i, per tant, és un pas cap important que facilitarà l’accés a la ciutadania als serveis i tràmits digitals. Pel que fa al nivell de seguretat, les altes amb passaport tenen un nivell de seguretat baix.

L’idCAT Mòbil és el sistema d’identificació i signatura basat en el lliurament d’un codi d’un sol ús al telèfon mòbil que l’AOC, en col·laboració amb l’Administració de la Generalitat de Catalunya, ofereix a la ciutadania.

Avantatges de l’idCAT Mòbil

Saps quins avantatges té poder disposar de l'idCAT Mòbil? Entre altres, permet identificar-vos i signar des de qualsevol mòbil, tauleta o ordinador. A més, no requereix la instal·lació de cap tipus de programar i no cal recordar cap contrasenya ni PIN.,

L’idCAT Mòbil és un sistema segur i no caduca pel transcurs del temps i, a més a més, és gratuït!

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D