JOAN MARTÍ PLA ÉS ESCOLLIT PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

JOAN MARTÍ PLA ÉS ESCOLLIT PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

Pla en el moment de jurar el càrrec com a president de la corporació.

El Sr. Joan Martí Pla i Pla, alcalde de Perafort i Puigdelfí, ha estat investit com a president del Consell Comarcal del Tarragonès per als propers dos anys, amb el suport de PSC, JxCat i ECG. Aquesta legislatura, ara liderada per JxCat, es completarà amb la presidència d'un representant del PSC els dos últims anys. Al pacte de govern entre PSC i Junts per Catalunya s’hi ha sumat també els dos consellers de En Comú Guanyem.

El Ple de constitució de la IX legislatura del Consell Comarcal del Tarragonès ha tingut lloc aquesta tarda a través de la convocatòria extraordinària corresponent. El saló de plens s’ha omplert a vessar en l’acte de constitució que ha acollit els 33 consellers designats per formar part d’aquesta legislatura.

La sessió s’ha iniciat amb la constitució de la mesa d’edat amb els consellers Marisa Méndez de Vigo i Mario Téllez, tots dos del grup En Comú Guanyem.

Un cop constituïda, cada un dels 33 consellers han pres possessió del seu càrrec jurant o prometent la Constitució. Finalment ha tingut lloc la proclamació dels candidats a ocupar el càrrec de president de la corporació. Han estat cinc els candidats a la presidència: Joan Martí Pla (JxCat), Núria Batet (ERC), Juan Antonio Ramírez (C’s), José Luis Martín (PP) i Oriol Olivé (Amunt). Acte seguit, mitjançant vot secret dipositat en una urna com s’ha fet tradicionalment, els consellers han escollit el president, qui ha pres possessió del seu càrrec. Joan Martí Pla ha estat escollit per 18 vots a favor, mentre que Núria Batet n’ha obtingut 9, Juan Antonio Ramírez 4, José Luis Martín 1 i Oriol Olivé 1.

El nou president de la corporació ha tancat el ple amb un discurs on ha cridat a totes les forces al consens i a treballar plegades pel progrés de la comarca. I ha ressaltat que aquest és un pacte d’estabilitat que s’ha de basar en el treball i l’esforç per seguir la línia iniciada en la passada legislatura.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D