JORNADA SOBRE PREVENCIÓ DE LA RADICALITZACIÓ VIOLENTA ENTRE EL JOVENT

JORNADA SOBRE PREVENCIÓ DE LA RADICALITZACIÓ VIOLENTA ENTRE EL JOVENT

La inscripció s’ha de sol·licitar al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada abans del 15 d’octubre.

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès participa en l’organització de la jornada ‘Llenguatges per a la convivència’ que tindrà lloc el proper 17 d’octubre a Barcelona.

Aquesta jornada està organitzada pel grup de prevenció de la radicalització violenta de les comarques tarragonines del qual en formen part, a més de professionals del Consell Comarcal del Tarragonès, altres especialistes de diferents àrees de Cunit, Altafulla, Roda de Berà, Torredembarra, El Vendrell, Calafell, de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de Mossos d’Esquadra del Baix Penedès i dels equips de Justícia del Camp de Tarragona, tots ells vinculats al programa de Prevenció i Mediació Comunitària  del Departament de Justícia de la Generalitat.

La jornada, d’un matí de durada, té com a objectiu la prevenció primària relacionada amb la pertinença, la identitat cultural i el control social que es pot donar vers infants i joves en relació a la identitat cultural, religiosa i social que viuen dins i fora del nucli familiar. S’hi presentaran doncs experiències sobre les quals es podrà debatre i reflexionar.

A qui va dirigida?

La trobada va dirigida a professionals que treballen en l’àmbit municipal, comarcal o autonòmic, que participen en taules municipals relacionades amb el programa de Prevenció Comunitària de la Direcció General d’Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil. Alhora, també va enfocada a professionals especialment interessants en àrees d’educació, serveis socials, joventut i espais joves, justícia, immigració, cultura, cossos de seguretat, etc.

Com inscriure’s?

La inscripció s’ha de sol·licitar al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada abans del 15 d’octubre. Es pot fer a través d’aquest enllaç.

Rebreu una resposta a la vostra sol·licitud uns quants dies abans de l’activitat.

La jornada dona dret a certificat d’assistència i se celebrarà al Centre d’Estudis i Formació Especialitzada al carrer d’Ausiàs March número 40 de Barcelona.

Més informació sobre el grup de prevenció de la radicalització

La tasca d’aquest grup es basa en l’intercanvi d’experiències, la reflexió conjunta i l’aprenentatge, aprofitant la diversitat i la diferència. A més, s’ha convidat a persones externes, per tal que ajudin a entendre la radicalització violenta dels joves, a definir bé els conceptes així com un llenguatge correcte que permeti la comunicació i consens sobre el tema.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D