Joves en pràctiques participen a la formació 'Recercant el futur laboral'

Durant la sessió es va facilitar una sèrie de consells i bones pràctiques per tal de poder entrar al món laboral i facilitar l'inici de la vida professional d'aquestes persones joves.
Joves en pràctiques participen a la formació 'Recercant el futur laboral'

Imatge d'una de les dues sessions formatives.

Un total d'11 persones joves en pràctiques del Consell Comarcal del Tarragonès van participar fa unes setmanes a la formació 'Recercant el futur laboral'. La sessió, d'aproximadament dues hores de durada, es va impartir a joves a punt de finalitzar els seus estudis de Treball Social i que actualment presten els seus serveis en pràctiques als departaments d'Ensenyament i Urbanisme de la nostra corporació.

A partir de la diagnosi realitzada en el Pla de Reactivació Socioeconòmica a causa de la Covid-19 de la nostra comarca, es va observar que hi havia una necessitat d'orientació laboral per a molts joves que durant l'any de pandèmia van finalitzar les seves carreres o que estaven a punt de finalitzar-les, i que se sentien més perduts que mai. 

Per tant, es va creure convenient realitzar aquesta acció formativa a través d'una tècnica d'inserció de l'àrea de Promoció Econòmica de l'ens supramunicipal. Al llarg de les dues sessions es van facilitar una sèrie de consells i bones pràctiques per tal de poder entrar al món laboral i facilitar l'inici de la vida professional d'aquestes persones joves un cop finalitzat el vincle de pràctiques amb el Consell Comarcal del Tarragonès.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D