L’OFICINA D’HABITATGE DEL TARRAGONÈS TRAMITA 1.450 EXPEDIENTS D’AJUT AL LLOGUER

El Consell Comarcal del Tarragonès ha fet una aposta ferma per obrir les oficines i atendre presencialment a la ciutadania, reforçant el servei en moments puntuals en què ha estat necessari.
L’OFICINA D’HABITATGE  DEL TARRAGONÈS TRAMITA 1.450 EXPEDIENTS D’AJUT AL LLOGUER

S’han atès presencialment prop de 1000 persones de la convocatòria d'ajuts al pagament del lloguer.

El Consell Comarcal del Tarragonès va reobrir l'Oficina d’Habitatge coincidint amb el termini per presentar les sol·licituds per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2020, amb la finalitat de facilitar l’accés a la convocatòria. L’ens supramunicipal doncs ha fet durant aquest període de temps una aposta ferma per poder atendre presencialment a la ciutadania i donar les màximes facilitats possibles, tot i la situació sanitària que estem vivint.

Per tramitar l’ajut al lloguer presencialment, es va establir el sistema de cita prèvia, del qual tant usuaris com treballadors de la corporació n’han fet una valoració molt positiva del seu funcionament. 

Així doncs, durant el període en què aquesta convocatòria ha estat oberta s’han atès presencialment prop de 1000 persones i el nombre provisional d’expedients d’ajuts al lloguer (sumant els presentats presencialment i els presentats de forma telemàtica) s’eleven a 1.450, un centenar més que en la convocatòria del 2019.

Aquests ajuts busquen facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social. S’hi poden acollir aquelles persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits de la convocatòria.

Pel que fa a el número d’expedients tramitats d’ajuts al lloguer a les persones de més de 65 anys, aquest ha estat de 150. A part d’aquests, també s’està fent la gestió dels ajuts COVID, dels quals encara no en coneixem la xifra final de sol·licituds tramitades.
Des de l’Oficina d’Habitatge del Tarragonès es dona servei a tots els municipis de la comarca excepte Tarragona i Vila-seca que tenen oficina pròpia, i La Canonja a qui se li dona servei des de l’oficina de Tarragona. 
  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D