L’OFICINA D’HABITATGE REFORÇA EL SERVEI D’ATENCIÓ CIUTADANA

Són nombroses les persones que estan demanant cita prèvia a l’Oficina per presentar les sol•licituds per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer 2020, motiu pel qual des de la corporació s’ha optat per reforçar aquesta atenció amb una nova taula.
L’OFICINA D’HABITATGE REFORÇA EL SERVEI D’ATENCIÓ CIUTADANA

Ha obert a partir d’aquest dilluns 8 de juny una nova taula d’atenció ciutadana.

Per atendre millor la gran demanda de sol·licitants als ajuts de lloguer, l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Tarragonès ha obert a partir d’aquest dilluns 8 de juny una nova taula d’atenció ciutadana.

L’oficina és va reobrir presencialment el passat 28 de maig coincidint amb l’inici del termini per presentar les sol·licituds per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2020, amb la finalitat de facilitar l’accés a la convocatòria. Des d’aleshores, tot i que la presentació es pot fer també de forma telemàtica, han estat nombroses les persones que estan demanant cita prèvia a l’Oficina d’Habitatge del Tarragonès, motiu pel qual des de la corporació s’ha optat per reforçar aquesta atenció amb una nova taula.

Es preveu que amb el sistema de cita presencial es podran atendre prop de 1.300 persones.

L’Oficina d’Habitatge del Tarragonès dona servei a tots els municipis de la comarca excepte Tarragona i Vila-seca que tenen oficina pròpia, i La Canonja que se li dona servei des de l’oficina de Tarragona. 

Cita prèvia

Per tramitar l’ajut al lloguer presencialment, s’ha de demanar cita prèvia. Només es donarà una única cita prèvia per la presentació de tota la documentació d'una sola persona.

Per assistir a la cita s’haurà de guardar unes normes mínimes de seguretat:

- Portar mascareta

- Acudir una sola persona per visita

- Portar tota la documentació  requerida i ben omplerta (Sol·licitud, model bancari, etc..)

- Molt important: el full de model bancari ha d’estar segellat per el banc

- Portar els originals sense fotocòpies

- Cadascú haurà de portar el seu bolígraf

Informació sobre els ajuts al lloguer

Aquests ajuts busquen facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social. S’hi poden acollir aquelles persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits de la convocatòria.

L’import màxim de la renda mensual de l’habitatge és, al Camp de Tarragona, de 500 €/mes. (900 € en cas de famílies nombroses o que algun membre tingui concedida una discapacitat).

A través d’aquests enllaços es pot descarregar la sol·licitud, així com la  Documentació a presentar i el  llistat de Requisits.

La convocatòria estarà oberta fins el dia 3 de juliol de 2020.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D