L’Oficina Jove del Tarragonès a l’Espai de l’Estudiant de Valls

L’Oficina Jove del Tarragonès a l’Espai de l’Estudiant de Valls

L’Oficina Jove Tarragonès a l’espai de l’estudiant de Valls.

L’Oficina Jove Tarragonès va compartir estand amb la resta d’Oficines Joves del Camp de Tarragona a l’espai de l’estudiant de Valls. L’activitat es va dur a terme a la Sala Kursaal de la capital de l’Alt Camp durant els dies 14 i 15 de març amb una àmplia assistència de centres de secundària de les sis comarques.

Del Tarragonès hi van participar els següents centres: INS Constantí, Col·legi l’Agulla del Catllar, INS Altafulla, INS Vila-seca, INS Ramon de la Torre, INS Marta Mata, INS Pons d’Icart, INS Camp Clar, INS Tarragona, INS Pere Martell, Col·legi Sta. Teresa de Jesús, INS Morell, INS Roda de Berà, Col·legi Lestonnac L’Ensenyança, INS Cal·lipolis, Carmelites, INS Els Pallaresos, Col·legi el Carme, INS Ramon Barbat i Miracle de Vila-seca, INS Coll Blanc de La Canonja i l’INS Comte de Rius.

L’espai ha estat una oportunitat per acostar els serveis que l’Oficina Jove Tarragonès a aquest alumnat que hi ha participat i també ha servit als professionals participants per conèixer tots els recursos educatius i les sortides dels diferents estudis i centres que han estat presents a la Sala Kursaal.

Recordar que l’OJ Tarragonès és una finestreta d’atenció al jove co-gestionada per l’Ajuntament de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès i la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona (Generalitat de Catalunya) i està ubicada a la plaça Imperial Tàrraco. S’hi ofereixen serveis diversos (treball, salut, informació juvenil, autoconsulta a internet, inscripció a la Garantia Juvenil...) i es pot demanar més informació i cita prèvia al 977251873.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D