L’OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS REOBRIRÀ ELS PROPERS DIES EN HORARI ESPECIAL

Obrirà dos dies a la setmana per atendre aquelles consultes que no es puguin resoldre en línia o per telèfon.

El proper divendres 5 de juny, l’Oficina Jove del Tarragonès, equipament d’informació i assessorament per a joves, gestionat conjuntament entre la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament de Tarragona, reobrirà parcialment les seves portes per tornar a atendre al públic.

Durant el mes de juny s’atendran consultes de manera presencial, els dimarts, dimecres i divendres de 10 a 12 h. Els dimarts s’atendran consultes al Servei de Salut de l’Oficina Jove; els dimecres, al Servei d’Informació General; i els divendres els dos serveis estaran operatius.

En paral·lel, també s’atendran consultes per telèfon al 977 25 18 73 de dimarts a divendres, de 10 a 12 h.

Per altra banda, el dijous dia 11 de juny, l’Espai Jove Kesse se suma també a l’atenció presencial. L’equipament obrirà els dimarts i dijous de 18 a 20 h només per informar i inscriure a activitats d’estiu. També estarà actiu per atendre consultes el telèfon 977 29 62 51, de dimarts a divendres en el mateix horari.

Tot i la reobertura parcial dels serveis, tots els canals d’atenció en línia es seguiran mantenint actius i es recomana, en la mesura que sigui possible, fer arribar les consultes per aquests canals. Recordem que es pot contactar amb els equipaments juvenils per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat i tarragones@oficinajove.cat, i també es poden fer arribar consultes a través de les xarxes socials @tarragonajove.


  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D