Divendres 14 de Juny de 2024

LA “PETJADA DIGITAL”, NOVA XERRADA DELS SERVEIS DE JOVENTUT DEL CAMP DE TARRAGONA

La xerrada va adreçada a persones joves entre 16 i 35 anys que estiguin en procés de recerca de feina i es durà a terme tant de forma telemàtica a l’instagramlive de @serveis_joventut_dt.
LA “PETJADA DIGITAL”, NOVA XERRADA DELS SERVEIS DE JOVENTUT DEL CAMP DE TARRAGONA

Cartell informatiu de la xerrada.

El proper dijous 14 d’octubre, de 17 a 18 hores, tindrà lloc la xerrada “Petjada Digital” amb la qual es donarà a conèixer la importància del rastre que deixem a les xarxes socials, la petjada digital, i entendre els efectes que pot tenir quan es busca feina, identificant els errors que es cometen a internet. També s'ensenyarà a moure’s per la xarxa per trobar feina. La xerrada anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés.

La xerrada va adreçada a persones joves entre 16 i 35 anys que estiguin en procés de recerca de feina i es durà a terme de forma telemàtica a l’instagramlive de @serveis_joventut_dt.

Aquesta és la primera d’un seguit de xerrades que es duen a terme durant l’any, fruit del treball en xarxa dels Serveis de Joventut d’abast comarcal de la Demarcació de Tarragona (Priorat, Alt Camp, Conca de Barberà, Baix Penedès, Baix Camp i Tarragonès) i la Xarxa Nacional de Serveis a la Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Més informació a serveisjoventut.dt@gmail.com i a qualsevol dels serveis comarcals de joventut de la Demarcació de Tarragona.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D