S'ESTRENA LA NOVA MAQUINÀRIA DEL SERVEI DE NETEJA VIÀRIA DE LA CANONJA

La compra d'aquesta maquinària és fruit del conveni de col·laboració signat entre el municipi i el Consell.
S'ESTRENA LA NOVA MAQUINÀRIA DEL SERVEI DE NETEJA VIÀRIA DE LA CANONJA

Joan Martí Pla i Roc Muñoz amb altres regidors del municipi i representants de l'empresa FCC Medio Ambiente en el moment de la visita.

El passat 23 de juny, Joan Martí Pla, president del Consell Comarcal del Tarragonès, i Roc Muñoz, alcalde de La Canonja, van poder conèixer de primera mà i veure en funcionament la nova maquinària adscrita al servei de neteja viària adjudicada a l’empresa FCC Medio Ambiente SA., fruit del conveni de col·laboració signat entre el municipi i el Consell.

L’escombradora-aspiradora és un element mecànic de neteja viària que compta amb un conductor i dos peons, i una freqüència de treball de 6 dies a la setmana.

Finalitzada la distribució dels nous contenidors

Durant les darreres setmanes ha tingut lloc la implementació dels nous contenidors de superfície de totes les fraccions de recollida als diversos municipis del Tarragonès.

En total, es tracta de més de 2.200 contenidors de planxa galvanitzada que no cremen en cas d’incendi i que estan retolats amb la nova imatge del servei acordada pel Consell i amb l’escut de cada Ajuntament.

Els contenidors de superfície i els soterrats seran buidats per 13 camions recol·lectors nous i equipats amb un sistema semiautomàtic de recollida, amb els quals el conductor no ha de baixar del vehicle per buidar-los. Així, es millora el rendiment del servei i no es dificulta el trànsit rodat als carrers dels municipis. A més, els nous camions van propulsats amb GLP, un combustible menys contaminant que el gas-oil.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D