LA DIRECTORA GENERAL DE JOVENTUT VISITA EL CONSELL COMARCAL

Va estar acompanyada de la directora general de l'Agència Catalana de Joventut i de la coordinadora territorial de Joventut.
LA DIRECTORA GENERAL DE JOVENTUT VISITA EL CONSELL COMARCAL

Un dels moments de la visita a la seu del CCT.

Tarragona, 24 de novembre de 2022 - El passat dimarts 22 de novembre, la directora general de Joventut, Rut Ribas, i la directora general de l'Agència Catalana de Joventut, Laia Girós, van visitar el Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) i l'Oficina Jove del Tarragonès, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut, Ekaterina Katcheff Togobitska. A la visita també hi van participar el president del CCT, Óscar Sánchez, i el vicepresident primer de l'ens supramunicipal, Joan Martí Pla. En aquesta trobada es va presentar al Departament les polítiques i els recursos de Joventut del territori.

Per últim, la visita es va traslladar a l'Oficina Jove del Tarragonès on van poder conèixer de primera mà l'atenció que es duu a terme amb professionals tant del Servei Comarcal de Joventut com de l'Ajuntament de Tarragona, ja que aquesta és una oficina de gestió compartida entre les tres administracions.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D