Dimecres 24 de Abril de 2024

LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS CONTRIBUEIX A LA REDUCCIÓ DELS GASOS D’EFECTE HIVERNACLE

L’empresa adjudicatària del servei de recollida d’escombraries a la comarca compleix la condició especial d’execució indicada pel Consell Comarcal del Tarragonès en el procés de licitació.
LA RECOLLIDA SELECTIVA AL TARRAGONÈS CONTRIBUEIX  A LA REDUCCIÓ DELS GASOS D’EFECTE HIVERNACLE

El CCT manté el seu compromís per protegir el medi ambient i lluitar contra el canvi climàtic.

Els vehicles i la maquinària que s’utilitzen per dur a terme la recollida selectiva en municipis de la comarca, que han delegat aquest servei al Consell Comarcal del Tarragonès, incorporen les darreres tecnologies en els sistemes de combustió i propulsió mecànica disposant d’una certificació emesa per l’entitat verificadora AENOR on s’acredita que l’empresa concessionària compleix aquests requisits. Aquest fet permet reduir, any rere any, les emissions de gasos d’efecte hivernacle -tant els directes com els indirectes- que es derivin de la seva activitat.

Es compleix d’aquesta manera un requisit que el Consell Comarcal del Tarragonès, quan va redactar el plec de condicions que va regir la licitació del servei de recollida d’escombraries, va demanar a les empreses que s’hi presentessin. Així doncs incorporà una clàusula d’obligat acompliment per a l’adjudicatari: justificar les mesures a prendre per reduir la petjada de carboni durant l’execució del contracte.

L’ens supramunicipal segueix així amb el seu ferm compromís de col·laborar tots plegats, en la mesura de les nostres possibilitats, en la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D