Lectures a les residències de Sta. Tecla Llevant i Ponent per St. Jordi

Lectures a les residències de Sta. Tecla Llevant i Ponent per St. Jordi

Un moment de la lectura a la residència de Santa Tecla Ponent.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya promou cada any per Sant Jordi l’activitat “La veu em frisa” vers la poeta Montserrat Abelló. Aquesta activitat té la voluntat d’acostar la festa de les lletres a llocs on hi ha gent gran que no poden celebrar-ho als carrers i places dels nostres municipis.

El Consell Comarcal del Tarragonès coordina aquestes lectures a algunes residències de Gent Gran de la comarca, amb la col·laboració dels ajuntaments i de persones voluntàries.

Ahir van tenir lloc les dues primeres parades d'aquesta iniciativa. Pel matí, el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid, juntament amb altres voluntaris va participar en la lectura a la Residència Santa Tecla Ponent mentre que a la tarda va assistir a les lectures programades a la Residència Sta. Tecla Llevant.

Avui serà el torn de les lectures a la Residència Nostrallar de Els Pallaresos (11:00h), i de les residències La Ermita (15:30 h) i Mar i Sol (17:00h) de Creixell.

El cicle de lectures enfocades a la gent gran finalitzarà el dia 30 d'abril a Roda de Barà, concretament a les residències Barà Bahia (10:00h), al Centre de dia Marinada (11:00h) i al Mirador de Barà (12:00h).

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D