Divendres 21 de Gener de 2022

LLIURAMENT DE DISTINCIONS DE MÈRIT DE SERVEIS DISTINGITS DEL TARRAGONÈS

Les distincions tenen caràcter anual i  s’atorguen a les persones o entitats de la comarca que s’hagin distingit en una continuada labor cultural, científica, econòmica, social o urbanística a favor d’un municipi del Tarragonès o de la comarca en el seu conjunt.

 

Enguany les distincions s'han atorgat a:

 

ONG UNITAT CANINA DE RESCAT I SALVAMENT K9 DE CREIXELL

En prova d’agraïment per la seva eficaç col·laboració i ajuda desinteressada en la consecució dels seus objectius, atenent a la tasca humanitària que desenvolupa, tant a la comarca com a escala internacional.

 

ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL DE TARRAGONA

En prova d’agraïment per la seva eficaç col·laboració i ajuda desinteressada en la consecució dels seus objectius, atenent a la seva trajectòria al servei de les persones i de les institucions, i pel fet de ser un referent quant a la seguretat i la salut d’actes i esdeveniments públics que congreguen nombrosa presència de públic i a l’assessorament en matèria de protecció civil, extinció d’incendis i primers auxilis.

 

COLLA GEGANTERA ELS PALLARESOS

En prova d’agraïment per la seva eficaç col·laboració i ajuda desinteressada en la consecució dels seus objectius en l’àmbit cultural i, en concret, perquè ha contribuït a augmentar el prestigi, arreu de Catalunya, del municipi dels Pallaresos.

 

SR. JOAN PERE BUSQUETS

En prova d’agraïment per la seva eficaç col·laboració i ajuda desinteressada en la consecució dels seus objectius, per la seva incansable tasca com a historiador local, i pel seu treball en la preservació de la memòria històrica del municipi de Perafort.

 

SR. JORDI CALVET COLET

En prova d’agraïment per la seva eficaç col·laboració i ajuda desinteressada en la consecució dels actes, tant si són promoguts per l’Ajuntament de Salomó com en actes promoguts per diferents entitats del municipi, com a persona molt arrelada i compromesa amb el poble.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D