LLIURAMENT DELS PREMIS D'INVESTIGACIÓ DE BATXILLERAT-FUNDACIÓ CATALUNYA-LA PEDRERA I CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR-REPSOL

Al paranimf del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili s’ha realitzat l’acte de lliurament dels PREMIS D'INVESTIGACIÓ DE BATXILLERAT-FUNDACIÓ CATALUNYA-LA PEDRERA I CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR-REPSOL.

 

El Consell Comarcal del Tarragonès ha lliurat els premis corresponents a la 17a convocatòria del Premi d'Investigació de Batxillerat-Fundació Catalunya-La Pedrera i el Premi d'Investigació de Cicles Formatius de Grau Superior-Repsol.

Ambdós estan dotats amb 850 euros per a l'alumne guanyador i 700 al seu centre; el segon premi  700 euros per a l'alumne i 700 més per al centre; i el tercer premi 550 euros a l'alumne i 700 al seu centre educatiu.

 

El Primer Premi d'Investigació de Batxillerat va ser per Júlia Capellades, del Col·legi Sant Pau, amb el seu treball “Àloe Vera”

El segon premi va ser per Inés Fernàndez,de l’IES Vidal i Barraquer, per “Un estudi de la reacció d’una espècie d’insecte bastó al moviment que l’imposa el vent ambiental”,  i  el tercer premi va ser compartit “aequo” entre Gerard Montagut, de l’IES Jaume I, per un estudfi sobre “Aerodinàmica dels Fòrmula I: estudi de l’aleró posterior” i Joan Marc Bondia, de l’IES Comte de Rius, per 2Estudi experimental de la corrosió marina dels metalls”

 

El primer premi de Cicles Formatius de Grau Superior-Repsol va ser per al projecte titulat “Tocant el Cel amb la ma”, de Marina Borràs, Mario Andrés, Anna M. Martínez, EstherBorràs i Nadia El Asdri, de l’Institut Vidal i Barraquer.

El segon va ser per Noèlia Sancho, de l’Institut Cal·lipolis, per seu treball “Centre d’Estudis de la Mama”.

 El tercer premi va correspondre a Nadiya Zhuk i Ariadna Calbet, de l’Institut Cal·lipolis, pel seu “Projecte d’Empresa: AURUM SPA & WELLNESS”

 

L'acte de lliurament dels premis es va realitzar al Paranimf de la URV, i va ser presidit pel Rector de la URV, Josep Anton Ferré, el President del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid, el Sr. Josep Francesc Fort, Director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona i el Sr. Lluís Farrés, Director de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya – La Pedrera, i fou presentat per l’actor Fermí Fernàndez.

 

 

(Veure més imatges)

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D