L'OFICINA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA DEL TARRAGONÈS POSA EN MARXA UNA NOVA WEB

Aquest llançament, que busca facilitar l'assessorament a la ciutadania i les administracions, també va acompanyat de presència a les xarxes socials amb campanyes de publicitat destinades a fomentar la transició energètica i el treball en xarxa.
L'OFICINA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA DEL TARRAGONÈS POSA EN MARXA UNA NOVA WEB

Imatge de la nova web de l'OCITE.

Tarragona, 4 de juny de 2024 - L'Oficina de Transició Energètica del Tarragonès (OCITE) ha posat en marxa un nou recurs en línia. Es tracta d’una pàgina web destinada a simplificar el contacte amb l'oficina i proporcionar assessorament sobre qüestions energètiques a la ciutadania, a les empreses i a les administracions locals.

La nova pàgina web, accessible a www.ocitetarragones.com, representa un pas més en la missió de l'OCITE de connectar, informar i capacitar la comunitat en la lluita per un model energètic distribuït, més sostenible i més equitatiu. Aquest llançament també va acompanyat de presència a les xarxes socials amb campanyes de publicitat destinades a fomentar la transició energètica i fomentar el treball en xarxa. 

La tasca de l’OCITE

L’Oficina de Transició Energètica és una plataforma dedicada a promoure pràctiques energètiques sostenibles i a facilitar la transició cap a un model energètic més equitatiu, participatiu i democràtic. Aquesta oficina opera en diversos municipis de la comarca, oferint assessorament personalitzat als governs locals en matèria de transició energètica. A través de recursos educatius, consultes personals i orientació pràctica, l'OCITE busca implicar i capacitar tant a ciutadans com a institucions locals en la lluita contra el canvi climàtic i la creació d'un futur més sostenible.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració i finançament de l'Institut Català de l'Energia, organisme que depèn del Departament d'Acció Climàtica, i és promoguda pel Consell Comarcal del Tarragonès. A través d'aquest suport, l'OCITE ha estat capaç d'establir-se com un recurs vital per al desenvolupament de polítiques energètiques locals i la implicació de la ciutadania en la transició cap a energies més netes i renovables.

Més informació

Per a més informació o per concertar una consulta, es pot accedir al portal www.ocitetarragones.com o es pot contactar amb l'OCITE trucant al 977 244 500 (de 8 a 14 hores) o enviant un correu electrònic a ocite@tarragones.cat.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D