Divendres 14 de Juny de 2024

L'OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS ORGANITZA UNA JORNADA TÈCNICA DE SALUT JOVE

La jornada farà especial incidència en la salut emocional dels joves, en una situació actual com la que estem vivint.
L'OFICINA JOVE DEL TARRAGONÈS ORGANITZA UNA JORNADA TÈCNICA DE SALUT JOVE

Aquesta jornada tindrà lloc el dijous 27 de maig, de les 9.45 a les 14.30h en format virtual.

Per vuitè any consecutiu des del Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès s’ha organitzat la jornada tècnica de salut jove. La jornada porta per nom “UNA ONADA D’EMOCIONS. Eines i estratègies per a treballar la salut amb joves”. Una jornada que farà especial incidència en la salut emocional dels joves, en una situació actual com la que estem vivint.

La jornada anirà enfocada en dos grans blocs. En un primer bloc, parlarem de la situació actual i de com aquesta pandèmia ha afectat la vida de les persones joves; i com podem acompanyar en un moment vital on la gestió de les emocions és un punt clau. Podrem comptar amb l’Observatori Català de la Joventut on ens emmarcarà la població jove, les desigualtats i COVID-19. I tot seguit,  podrem gaudir del reconegut psicòleg, educador i periodista Jaume Funes, que ha dedicat bona part del seu recorregut professional a les persones joves, i l’acompanyament de les emocions.

Al 2n bloc de la jornada tècnica, es crearan grups de treball professionals per a poder abordar situacions més específiques en relació amb la gestió de les emocions. Les persones inscrites hauran de triar una de les temàtiques que estarà conduïda per una persona experta en la matèria. 

Grup 1: Amagant-se darrera de les pantalles (Servei de Prevenció de les Addiccions)

Grup 2: Sexualitats confinades (Assexora’Tgn)

Grup 3: L'expressió del malestar a través del cos i el menjar (Ita, especialistes en salut mental)

Grup 4: Violències quotidianes. Conflictes a casa (Servei de Prevenció de les Addiccions)

Quan i on?

Aquesta jornada tindrà lloc el dijous 27 de maig, de les 9.45 a les 14.30h en format virtual i està organitzada per l’Oficina Jove del Tarragonès (una finestreta d’atenció a les persones joves gestionada conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès, la Direcció General de Joventut i l’Ajuntament de Tarragona).

La jornada va adreçada a persones tècniques, monitors/es, professionals de l’àmbit de l’educació, sociosanitari i del món social i/o altres persones que treballin amb joves; i té l’objectiu de dotar de recursos específics als i les professionals que estan en contacte amb persones joves.

Inscripcions

La jornada és gratuïta i tindrà lloc en format en línia.

Les inscripcions es realitzen a través del web de Tarragona Jove www.tarragonajove.org  Si teniu dubtes o qüestions us podeu posar en contacte a salut.tarragones@oficinajove.cat o trucar a Oficina Jove del Tarragonès 977251873

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D