Manel-Jaume Sales pren possessió com a nou conseller del Consell Comarcal del Tarragonès

Manel-Jaume Sales pren possessió com a nou conseller del Consell Comarcal del Tarragonès

El Sr. Manel-Jaume Sales en el moment de prendre possessió com a conseller del grup polític comarcal d’ERC-AM.

Durant el Ple Ordinari del Consell Comarcal del Tarragonès celebrat ahir dimarts al vespre, el regidor d’ERC a l’Ajuntament de Renau, el Sr. Manel-Jaume Sales, va prometre el càrrec i va prendre possessió com a conseller del grup polític comarcal d’ERC-AM. Sales substitueix així al Sr. Alexandre Boquet Cervera qui lamentablement ens va deixar fa només unes setmanes.

A l’inici, el president del Consell Comarcal del Tarragonès, el Sr. Daniel Cid, va demanar a tots els consellers presents poder guardar un minut de silenci en memòria del Sr. Boquet alhora que va adreçar paraules d’agraïment a la seva tasca i d’elogi a la seva figura.

Durant el Ple es va donar compte de la designació dels nous portaveus del grup polític comarcal d’ERC-AM. Es tracta de la Sra. Núria Batet Miracle com a portaveu titular, i del Sr. Albert Roig Rovira com a portaveu suplent. A més, també es va donar compte de la designació dels nous membres del grup Comarcal d’ERC-AM que formen part de les Comissions Informatives.

En la sessió plenària d’ahir, a més, va tirar endavant, entre d’altres aspectes, la proposta  d’aprovació de les bases d’ajuts de transport adaptat i assistit 2019 i 2020; la proposta d’aprovació d’un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Tarragonès i la Fundació Privada Bonanit, per la concessió d’una subvenció directa per l’acolliment nocturn de persones de la comarca del Tarragonès, de l’any 2019; així com la proposta d’aprovació d’un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal i l’oficina local de Creu Roja Espanyola a Tarragona per la concessió d’una subvenció directa pel projecte de repartiment d’aliments excedents de la Unió Europea (FEGA) i pel projecte de l’adquisició de targetes de compra familiar a l’Àrea de Guissona, de l’any 2019.

Per últim, esmentar que es va aprovar l’acord marc de col·laboració entre el Consell Comarcal del Tarragonès i els Ajuntaments de la comarca per a la implementació del programa de Referents d’Ocupació Juvenil.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D