MÉS DE 40 JOVES HAN PARTICIPAT EN LA SORTIDA A L’AQUOPOLIS

MÉS DE 40 JOVES HAN PARTICIPAT EN LA SORTIDA A L’AQUOPOLIS

Imatge dels grup de joves que van participar en la sortida a l'Aquopolis.

La passada setmana un total de 46 joves dels municipis de Torredembarra, Roda de Berà, La Riera de Gaià, Altafulla i Creixell van participar de la sortida a l’Aquopolis que organitzen els seus ajuntaments des de les regidories de joventut.

Aquesta sortida és una aposta anual del projecte de dinamització compartit “Propera parada...” perquè amb els anys s’ha pogut comprovar que afavoreix la interrelació dels més joves de la zona, ja que permet la participació a partir dels 11-12 anys i així a més de donar alternatives d’oci saludable, permet anar motivant les noves generacions a participar dels projectes del seus municipis i conèixer els seus Punts d’Informació Juvenil.

La sortida està emmarcada dins dels respectiu Plans Anuals de Joventut dels cinc municipis i el Consell Comarcal del Tarragonès, en el context d’un treball en xarxa interinstitucional que es duu a terme des de l’any 2009 anomenat TRAC JOVE.

Aquesta experiència refrescant ha estat valorada molt positivament per totes les persones participants i esperem que continuï sent així per a les properes convocatòries.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D