Mohamed El Amrani ponent en la cinquena reunió del grup de treball sobre la prevenció de la radicalització violenta de joves

Mohamed El Amrani ponent en la cinquena reunió del grup de treball sobre la prevenció de la radicalització violenta de joves

Mohamed El Amrani en un moment de la seva intervenció.

El passat divendres dia 15 de febrer, de 10 a 13h, es va dur a terme al Consell Comarcal del Tarragonès la cinquena reunió del grup de treball sobre la prevenció de la radicalització violenta de joves que compta amb la presència de professionals de diversos àmbits (policia local, serveis socials, joventut, escola d’adults, mediació, justícia juvenil, Mossos d’Esquadra, etc.) que treballen amb joves a les comarques del Baix Penedès i del Tarragonès.

Aquestes reunions es fan dins d’una perspectiva preventiva de la radicalització violenta de joves per poder arribar a fer propostes, assessorar respecte a les intervencions que es puguin fer i les línies polítiques que es prenguin en els diferents ens participants, que són els Ajuntaments de Calafell, Cunit, Torredembarra, Roda de Berà, El Vendrell, el Consell Comarcal del Tarragonès, Justícia Juvenil i Prevenció comunitària i els Mossos d’Esquadra.

La trobada va comptar en aquesta ocasió amb la presència com a ponent convidat de Mohamed El Amrani, president de la “Xarxa de Convivència de Roses” (Girona), president de l’associació de cooperació al desenvolupament “Azahara”, membre de la càtedra de Responsabilitat Social de la universitat de Girona, entre altres. Totes aquestes entitats estan orientades en la seva major part a projectes i actuacions d’innovació social en polítiques d’inclusió. La seva aportació al debat va fer que fos una sessió de treball molt profitosa i valorada molt positivament per tots els presents.

Aquestes reunions es duen a terme cada dos mesos de manera rotatòria als diferents municipis participants i són un espai d’intercanvi i coneixement molt enriquidor que quedarà plasmat en una jornada a la tardor de 2019.

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D