Divendres 14 de Juny de 2024

NOUS TALLERS DE L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS AQUESTA PRIMAVERA

Se centren en activitats de suport a la recerca de feina i eines d’aprenentatge a les persones entre 16 i 35 anys.
NOUS TALLERS DE L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS AQUESTA PRIMAVERA

Cartell informatiu dels tallers.

L’Oficina Jove del Tarragonès (gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Tarragonès), continua durant els mesos entre abril i juny amb les activitats de suport a la recerca de feina i eines d’aprenentatge a les persones entre 16 i 35 anys.

Concretament, en els propers mesos es duran a terme els tallers presencials següents a l’espai jove Kesse:

  • L’Aula de recerca de feina” que es fa els dimarts del 26 d’abril fins al 14 de juny de 17.00 a 18:30h a càrrec de la tècnica del servei de treball de l’OJ. Amb aquesta iniciativa s’ofereix espai, eines, mitjans i suport tècnic per trobar els canals de recerca més fructífers per aconseguir oportunitats laborals. És un espai d’entrada i sortida lliure, on la gent pot aprofitar el temps que tingui disponible en aquella franja horària per rebre un assessorament individualitzat. Requereix de pre-inscripció diària, pel que s’hi pot assistir de forma contínua o puntual, ja que és un espai d’autoconeixement i recerca de feina individualitzada que ha de donar eines per assolir els propis objectius.
  • També es podrà participar a l’espai de salut “Construïnt les autocures”. Del 3 de maig al 21 de juny de 17:00 a 19:00h. És un lloc on cuidar-se i on permetre’s parar i ser un o una mateix/a. Un recorregut vivencial, per descobrir-se, trobar-se i crear espais de benestar personal,  tant necessaris en els moments recerca de feina per afrontar nous reptes i superar processos de selecció.
  • “Aula d’Alfabetització digital”. Del 5 de maig al 9 de juny de 10:00 a 12:00h a càrrec de les tècniques del servei de treball i d’educació de l’Oficina Jove del Tarragonès. Aquest espai pretén dotar de coneixements i les destreses pràctiques necessàries per utilitzar les noves tecnologies de la informació i la comunicació.
  • “Què és la formació ocupacional?” El dijous 12 de maig de 17 a 18.30h es realitzarà una xerrada impartida per la tècnica del servei de treball i la tècnica del servei d’educació de l’Oficina Jove del Tarragonès, on es parlarà de la formació ocupacional, una via molt interessant per tal de poder tenir una acreditació laboral i professional.
  • Finalment, podràs participar al taller de “La presa de decisions” que es realitzarà dijous 16 de juny de 18:00 a 20:00h. En aquest taller s’oferiran estratègies i mètodes per a que les teves idees passin a accions.

Les persones interessades poden demanar més informació sobre la inscripció a l’Oficina Jove, de dimarts a dijous de 9 a 14h i dimarts i dijous també de 16.30 a 19h. Divendres de 9 a 13h. Tel. 977251873 o a tarragones@oficinajove.cat 

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D