NOVA SESSIÓ DEL CONSELL D'ALCALDIES DEL TARRAGONÈS

Es va celebrar una nova sessió amb representants dels 22 municipis de la nostra comarca.

Tarragona, 30 de maig de 2024 - El Saló de Plens del Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) va ser l’escenari ahir d’una nova convocatòria del Consell d’Alcaldies que l'ens supramunicipal celebra de forma periòdica durant l’any. Tots els alcaldes i alcaldesses del Tarragonès estaven citats el passat 28 de maig per tal de tractar i debatre temes d’interès general per a la comarca. 

La sessió es va iniciar amb la benvinguda per part de Salvador Ferré, president del Consell Comarcal del Tarragonès. A continuació, va tenir lloc el primer punt previst en l'ordre del dia de la sessió, la presentació dels diferents serveis als municipis per part de la Subdelegació del Govern Central a Tarragona. Aquesta presentació va anar a càrrec del Subdelegat del Govern a Tarragona, Santiago J. Castellà, i del cap de Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, Jordi Verger.

Tot seguir, es va donar inici al segon punt de l'ordre del dia, en aquest cas la presentació dels serveis que ofereix l’Associació Catalana de Municipis (ACM). La intervenció va anar a càrrec del vicepresident primer de l'ACM i alcalde del Masnou, Jaume Oliveras.

Finalment, en acabar les presentacions, va tenir lloc un torn obert de paraula on representants dels diferents consistoris van poder plantejar els seus dubtes o compartir aspectes d'interès general.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D