NOVA SESSIÓ PLENÀRIA DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

Va tenir lloc el passat 28 de novembre de forma presencial a la seu de l'ens supramunicipal.
NOVA SESSIÓ PLENÀRIA DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

El president del Consell en un moment de la sessió plenària.

Tarragona, 4 de desembre de 2023 - El passat dimarts 28 de novembre es va celebrar una nova sessió plenària ordinària del Consell Comarcal del Tarragonès (CCT).

En l’àmbit de les propostes de Serveis Interiors, Béns i Noves Tecnologies, entre altres aspectes, es portava al Ple la proposta d’aprovació de l’inici de l’expedient per procediment obert harmonitzat i l’aprovació dels plecs de clàusules administratives i tècniques del contracte del servei de vigilància i seguretat a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès.

Pel que fa a les propostes de Medi Ambient i Agricultura es va aprovar l’acceptació inicial, per delegació, de la revisió de preus del 0,5% sol·licitada per FCC Medio Ambiente SA sobre l’adjudicació del servei de recollida de residus, neteja viària i de platges i gestió de deixalleries de diferents municipis del Tarragonès, arran de l’evolució de l’increment de retribucions dels empleats públics establerta al plec. També es va aprovar la proposta referent als preus de tractament de la fracció orgànica i vegetal acordats pel Consell d’Administració de SECOMSA per a l’any 2024.

Per últim, en l’àmbit d’Ensenyament, Joventut i Esports es va aprovar la proposta de modificació del preu per dia del servei de menjador de l’escola Les Eres (Creixell) per a aquest curs com a conseqüència de la reducció horària del servei.

  • Compartir a
arxivat sota: ,
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D