Divendres 14 de Juny de 2024

NOVA XERRADA EN LÍNIA DEL “KIT PER A L’EMANCIPACIÓ JUVENIL”

Una mirada diferent de les xarxes socials... “Fas servir instagram només per a penjar-hi fotos? Treu-ne profit per trobar feina!”
NOVA XERRADA EN LÍNIA DEL “KIT PER A L’EMANCIPACIÓ JUVENIL”

Cartell promocional de la xerrada.

Tarragona, 22 d'abril de 2022 - Tens instagram només per penjar-hi fotos? Treu-ne profit per buscar feina a través d'una nova xerrada en línia del 'Kit per a l'amancipació juvenil'. 

Coneixeràs els punts clau per crear un perfil d’Instagram atractiu, amb una marca personal que et permeti millorar el teu posicionament, ampliar/crear una xarxa de treball (networking), o fins i tot utilitzar les xxss per presentar-te com a candidat/a a una feina. 

La xerrada serà el proper dijous 28 d’abril, a les 18.00h, a l’Instagram Live @serveis_joventut_dt, i anirà a càrrec d’Adela Agustí de la Fundació Pere Tarrés.

Aquesta sessió està emmarcada en el cicle de xerrades del “Kit per a l’emancipació juvenil” que organitzen els diferents Serveis de Joventut d’abast comarcal de la demarcació de Tarragona: @prioratjove @ofijovealtcamp @oficinajove_conca @oficinajovebp @ccbaixcamp @joventutreus @joventut_tarragones @tarragonajove conjuntament amb la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil @xarxa_xnej @joventutcat.

 

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D