NOVETATS DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT

Aquesta setmana parlen d'actualitat diversa: sortides d'estiu (treball a Europa i sortides properes a la natura); preparació del curs vinent (beques d'estudis i preinscripció a les escoles d'adults); i consells per a engegar un projete de micromecenatge.
NOVETATS DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT

El departament segueix treballant per oferir tota la informació necessària i essencial en diversos àmbits.

El Departament de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès segueix treballant aquests dies amb intensitat per oferir eines i recursos al jovent de la comarca. Aquesta setmana parlen d'actualitat diversa: sortides d'estiu (treball a Europa i sortides properes a la natura); preparació del curs vinent (beques d'estudis i preinscripció a les escoles d'adults); i consells per a engegar un projete de micromecenatge.

En aquest link hi podem trobar 5 pautes bàsiques per a llençar la nostra pròpia campanya de micromecenatge, una nova forma de finançar projectes; tendència que va a l’alça arran de la crisi de la Covid-19.

Les persones joves poden trobar una manera de realitzar-se professionalment i millorar una llengua llençant-se a treballar a Europa aquest estiu. Al portal Eures hi poden trobar ofertes de feina, programes, beques… per marxar amb una bona planificació.

Al mes d’agost s’obre el termini per sol·licitar la beca del ministeri per als estudiants del curs 2020-2021. S’atorguen beques per a estudiants des d’infantil fins a universitaris, també formació professional i idiomes. És important tenir en compte el termini de sol·licitud per tal que no se’ns passi per alt en ple període de vacances.

Després d’un llarg confinament, i amb l’arribada del bon temps, poder gaudir de la natura és imprescindible. Aquí podem veure 15 espais naturals propers al Camp de Tarragona per anar a passar el dia amb amistats o família.

L'educació d'adults comprèn les activitats d'aprenentatge que, en el marc d'aprendre al llarg de tota la vida, permet que les persones desenvolupin les capacitats, enriqueixin els coneixements i millorin les competències tècniques i professionals. Això fa que hi participin persones amb objectius diferents, com poden ser obtenir una titulació, posar-se al dia o ampliar els coneixements, graduar-se en la ESO, estudiar un accés a cicles formatius, l’accés a universitat per a majors de 25 anys, informàtica, llengües… a partir dels 18 anys, o bé a partir de 16. Fins al 29 de juny es pot fer la preinscripció.

El personal del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès segueix treballant per a les persones joves amb el servei d’atenció des de casa, esperem les vostres consultes!


  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D