NOVETATS INFORMATIVES DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT SOBRE EDUCACIÓ I LLEURE

S'ofereix informació sobre els criteris per a les activitats d'estiu, les recomanacions per a les activitats de lleure, el Pla d'Obertura dels centres educatius en Fase 2, entre altres aspectes.
NOVETATS INFORMATIVES DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT SOBRE EDUCACIÓ I LLEURE

Nou cartell amb informació sobre educació i lleure.

El Departament de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès segueix treballant aquests dies amb intensitat per oferir eines i recursos al jovent de la comarca. En aquesta ocasió han elaborat un cartell amb diversos links amb novetats sobre educació i lleure.

Així donen informació sobre Criteris Activitats d’Estiu recollits en la nota de premsa sobre tot el que va dir Georgina Oliva, secretària d’Atenció a la Infància, l’Adolescència i la Joventut. A més, també s'informa sobre Com interpretar i afavorir els 2m de distància interpersonal a les activitats de lleure com a mesura de prevenció davant possibles contagis.

S'ofereix també informació sobre Recomanacions dormitoris, menjadors i lavabos a les activitats de lleure per mantenir el distanciament idoni entre persones.

A l'enllaç Actualitat Educació amb la nota de premsa del Conseller Josep Bargalló que resumeix el Pla d’Obertura dels centres educatius durant la fase 2 de desescalada. També es pot consultar el Pla d’obertura dels centres educatius en Fase 2 en el seu format original i íntegre.

A més, us deixem també en aquest enllaç el cartell que ha elaborat el Departament de Joventut amb tots aquests links actius.

El departament segueix treballant per oferir tota la informació necessària i essencial en diversos àmbits (educatiu, laboral, sanitari, etc.) al jovent de la comarca, així com les seves Atencions telemàtiques.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D