NOVETATS INFORMATIVES DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT SOBRE HABITATGE I MESURES URGENTS

S'ofereix informació sobre com demanar cita prèvia per a l'Oficina d'Habitatge del Tarragonès; es presta assessoria en matèria d'habitatge per a joves; i s'informa sobre les mesures urgents de caràcter econòmic, cultural i social, entre altres aspectes.
NOVETATS INFORMATIVES DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT SOBRE HABITATGE I MESURES URGENTS

El departament segueix treballant per oferir tota la informació necessària i essencial en diversos àmbits.

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Tarragonès ja es troba operativa per a poder presentar les sol·licituds de subvencions del pagament del lloguer del 2020, i s'ha reforçat l'atenció als sol·licitants amb una nova taula.

Des de l’assessoria d’habitatge per a joves de la Generalitat, personal expert respondrà les consultes que es facin en relació a l’habitatge. A subvencions per al pagament del lloguer podem trobar la web des d’on fer el tràmit de sol·licitud de subvenció a la Generalitat, així com tots els requisits necessaris per optar a l’ajut del lloguer.
La Generalitat de Catalunya ha obert una convocatòria per a la concessió de subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil per a l'any 2020, que vulguin donar-se d’alta al règim de la Seguretat Social dels treballadors autònoms o mutualitat del col·legi professional corresponent.
La situació de crisi sanitària generada com a conseqüència de la COVID-19 ha obligat el Govern de la Generalitat a prendre un seguit de mesures en diferents àmbits, amb l'objectiu de pal·liar els efectes que la pandèmia està produint. Al decret-llei hi trobarem les mesures urgents de caràcter econòmic, cultural i social que s’han pres.

El personal del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès segueix treballant per a les persones joves amb el servei d’atenció des de casa, esperem les vostres consultes!

I a més a més, en relació a l’habitatge, a la web del Consell, a l’apartat t’interessa del Departament de Joventut hi ha la guia joves i habitatge, actualitzada amb data 3 de juny, on es pot trobar resposta a preguntes referents al pagament del lloguer, en quins casos es pot sol·licitar una moratòria hipotecària, i els ajuts especials per a l’habitatge a dones víctimes de violència de gènere.
  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D