NOVETATS INFORMATIVES DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT SOBRE LA FASE 3

S'ofereix informació sobre atenció a infants i joves; ajuda a entitats; criteris bàsics per a les activitats esportives; o condicions per a activitats culturals, entre altres aspectes.
NOVETATS INFORMATIVES DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT SOBRE LA FASE 3

El departament segueix treballant per oferir tota la informació necessària i essencial en diversos àmbits.

El Departament de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès segueix treballant aquests dies amb intensitat per oferir eines i recursos al jovent de la comarca. En aquesta ocasió han elaborat un cartell amb diversos links amb novetats sobre la Fase 3 de la desescalada.

Així a l'apartat Atenció a infants i joves es pot accedir al Pla de desconfinament de serveis per a aquest col·lectiu.

També s'informa sobre les ajudes a les entitats amb una referència a la convocatòria de subvenció a entitats de l'àmbit social.

A l'enllaç Fase 3 s'ofereix informació del Canal Salut i de les novetats que s'incorporen per a aquelles regions sanitàries que properament es preveu entrin en aquesta nova fase de la desescalada.

Per últim, destacar que a Activiatats esportives es parla dels criteris bàsics per a l'organització d'activitats esportives d'estiu amb menors; mentre que a l'apartat Cultura es fa referència a les condicions per a les activitats culturals, festes majors i festivals d'estiu a l'aire lliure.

A més, us deixem també en aquest enllaç el cartell que ha elaborat el Departament de Joventut amb tots aquests links actius.

El departament segueix treballant per oferir tota la informació necessària i essencial en diversos àmbits (educatiu, laboral, sanitari, etc.) al jovent de la comarca, així com les seves Atencions telemàtiques.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D