NOVETATS INFORMATIVES DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT SOBRE PROTOCOS I PAUTES PER A LES ACTIVITATS D'ESTIU

S'ofereix informació sobre colònies i casals d'estiu, acampades i rutes, a més d'orientacions per a la neteja i desinfecció dels espais i criteris per dissenyar les activitats, entre altres aspectes.
NOVETATS INFORMATIVES DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT SOBRE PROTOCOS I PAUTES PER A LES ACTIVITATS D'ESTIU

El departament segueix treballant per oferir tota la informació necessària i essencial en diversos àmbits.

El Departament de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès segueix treballant aquests dies amb intensitat per oferir eines i recursos al jovent de la comarca. En aquesta ocasió han elaborat un cartell amb diversos links amb novetats sobre protocols i pautes per a les activitats d'estiu.

Així donen informació sobre protocol específic per a colònies i casals d'estiu. S'ofereix també la possibilitat de consultar el protocol específic per a acampades i rutes. Es tracta d'una informació també aplicable a Camps de Treball. A l'enllaç vessant pedagògica es parla dels criteris per a dissenyar educativament les activitats de lleure d'aquest estiu; mentre que a neteja i desinfecció es donen pautes generals de neteja i desinfecció d'espais interiors i exteriors.

A més, us deixem també en aquest enllaç el cartell que ha elaborat el Departament de Joventut amb tots aquests links actius.

El departament segueix treballant per oferir tota la informació necessària i essencial en diversos àmbits (educatiu, laboral, sanitari, etc.) al jovent de la comarca, així com les seves Atencions telemàtiques.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D