10é ANIVERSARI ZONA TRAC

Els municipis de la Zona TRAC (Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell) han presentat al Consell Comarcal del Tarragonès els actes de celebració del desè aniversari de treball conjunt en matèria de joventut. Alcaldes i regidors dels quatre municipis han explicat els actes escollits que es duran a terme durant el segon semestre d’aquest any, destacant-ne la batucada a Torredembarra; la baixada de trastos a Roda de Berà; les activitats esportives a Creixell; i la Fira d’Entitats a Altafulla. Totes elles activitast en les que el jovent s’hi veu directament implicat, sigui com a organitzador, col•laborador o com a destinatari final. 

També s’ha explicat la creació d’una aplicació que es pot descarregar als dispositius mòbils android des del codi QR que es veu a l’agenda, on a més a més d’informació sobre les activitats que inclou aquest aniversari també es pot trobar el contacte i ubicació dels quatre punts d’informació juvenil, links d’interès, etc.

L’acte ha comptat amb la presència també del Coordinador Territorial de Joventut, Joan Plana, que ha destacat la importància del treball en xarxa, no tan sols per l’aprofitament de recursos que comporta sinó també perquè enriqueix totes les parts i millora el fruit del treball conjunt.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D