OBERT EL TERMINI PER SOL·LICITAR ELS AJUTS INDIVIDUALS DE MENJADOR PER AL CURS 2022-2023

Les sol·licituds es poden presentar de forma telemàtica, al propi centre docent o bé al Consell Comarcal del Tarragonès, en aquest darrer cas havent demanat cita prèvia.
OBERT EL TERMINI PER SOL·LICITAR ELS AJUTS INDIVIDUALS DE MENJADOR PER AL CURS 2022-2023

El termini finalitzarà el dia 3 de juny.

Tarragona, 16 de maig de 2022 - Avui s’ha obert el termini per presentar les sol·licituds a la primera convocatòria dels Ajuts Individuals de Menjador (AIM) per al curs 2022-2023. Aquesta convocatòria restarà oberta fins el divendres 3 de juny.

Dins l’apartat d’Ensenyament de la pàgina web del Consell Comarcal del Tarragonès, les persones usuàries poden consultar les bases, els terminis, els models necessaris per a la tramitació d’aquests ajuts, així com la resolució dels mateixos quan sigui el moment.

Amb la finalitat d’agilitzar els tràmits, el Departament d’Ensenyament del Consell estableix dos models per tramitar les sol·licituds d’AIM: el model ordinari adreçat, entre altres, a alumnes que no van presentar la sol·licitud l’any passat; a aquells a qui se’ls hagués denegat l’ajut per manca de documentació; a aquells on els progenitors únicament disposen de passaport; a famílies separades o divorciades, ja sigui legalment o de fet; a famílies que han canviat el nombre de membres de la unitat familiar respecte el curs passat (ex. naixement d’un nou fill; separació, defunció, emancipació, etc.); o famílies amb alumnes en acolliment o tutela provisional. També es contempla el model abreujat, adreçat a alumnes que l’any passat ja van presentar la sol·licitud o alumnes de nova matrícula amb germans/nes que ja van presentar sol·licitud a la convocatòria del curs passat i que no es contemplen en el model ordinari.

Com presentar les sol·licituds?

En aquesta primera convocatòria, les sol·licituds es poden presentar de tres maneres: via telemàtica, a l’escola o a les dependències del Consell Comarcal del Tarragonès.

Pel que fa a la via telemàtica, cal accedir a la pàgina http://www.tarragones.cat. Els requisits per poder-ho fer a través d’aquest canal són: disposar d’un ordinador des del qual es pugui fer la sol·licitud (no es pot fer a través del mòbil) i tenir DNI/TIE/Passaport. En cas de necessitar ajuda en algun moment del procés, les persones sol·licitants poden trucar al 977251573, de 9 a 14 hores, des d’on se’ls oferirà tota l’ajuda necessària.

Pel que fa a la presentació de les sol·licituds al centre docent, que serveix tant per al model abreujat com per a l’ordinari, cada centre informarà del seu calendari, procediment i informació per tramitar la sol·licitud per al curs 2022-2023.

Per últim, si es vol fer la sol·licitud de forma presencial a les dependències del Consell Comarcal del Tarragonès (model abreujat i ordinari) cal demanar cita prèvia a http://tarragones.cat/cita-previa-1. També caldrà descarregar els models de la sol·licitud que cal emplenar i presentar a la corporació el dia i l’hora obtinguda.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D