Oberta la convocatòria de la 19a edició dels premis de recerca

Oberta la convocatòria de la 19a edició dels premis de recerca

Imatge de la passada edició celebrada al 2018.

Ja està oberta la convocatòria per presentar treballs a la 19a edició del Premi d’Investigació de Batxillerat ‘Fundació Catalunya La Pedrera’ i del Premi d’Investigació de Cicles Formatius de Grau Superior ‘Repsol’ per a aquest 2019.

El Consell Comarcal del Tarragonès, la Junta de Directors dels centres d’educació secundària de a comarca i les associacions de pares i mares d’alumnes han cregut oportú convocar aquesta dinovena edició. L’objectiu de la mateixa és potenciar la recerca i la investigació fora de l’àmbit universitari i estimular l’alumnat a realitzar treballs de qualitat. Alhora, es busca també educar els joves en la presentació i la defensa pública del treball realitzat i incentivar també als centres en la motivació dels seus alumnes a endinsar-se en el món de la investigació.

Qui hi pot participar?

Podran participar-hi alumnes de tots els centres d’educació secundària de la comarca del Tarragonès. Cada centre podrà presentar tres treballs d’investigació de Batxillerat. Pel que fa als Cicles Formatius de Grau Superior se’n poden presentar tres per família professional. Tots els treballs han d’ésser realitzats durant el curs acadèmic 2018-2019. Els altres requisits tècnics dels treballs es poden consultar a les bases a través d’aquest enllaç.

Terminis

Els centres participants de Batxillerat han de fer arribar els treballs com a molt tard el 31/05/2019, i els de Cicles Formatius de Grau Superior com a molt tard el 05/07/2019, al Consell Comarcal del Tarragonès (Carrer les Coques número 3 de Tarragona).

Una vegada valorats els treballs presentats se’n farà una selecció i els interessats seran citats, prèvia comunicació, per tal que exposin públicament amb un màxim de 5 minuts els treballs abans de la lectura del veredicte del jurat.

Els premis

Hi haurà un primer, segon i tercer premi per a cada una de les dues modalitats: Batxillerat i Cicles Formatiu de Grau Superior. L’autor del treball rebrà en el cas del primer premi 850 euros, mentre que el segon premi serà de 700 euros i el tercer de 550 euros. Tots ells rebran també el corresponent diploma. Pel que fa als centres educatius, indiferentment de si es tracta de primer, segon o tercer premi, rebran una aportació de 700 euros i també el corresponent diploma.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc durant la tardor de 2019.

Aquests premis estan organitzats pel Consell Comarcal del Tarragonès amb el suport de la Fundació Catalunya La Pedrera i Repsol. A més, també compten amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya; la Universitat Rovira i Virgili; així com la Federació de Pares i Mares d’Alumnes d’Estudis Sufragats amb Fons Públics No Universitaris de Catalunya (FAPAES) i la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC).

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D