Dimarts 5 de Desembre de 2023

OBERTA LA VUITENA CONVOCATÒRIA DE LA CONCESSIÓ DE DISTINCIONS DE MÈRIT DE SERVEIS DISTINGITS

El termini establert per presentar les propostes finalitza el 30 de setembre de 2022.
OBERTA LA VUITENA CONVOCATÒRIA DE LA CONCESSIÓ DE DISTINCIONS DE MÈRIT DE SERVEIS DISTINGITS

Imatge dels distingits en la passada edició celebrada a Roda de Berà.

Tarragona, 20 de setembre de 2022 - El Consell Comarcal del Tarragonès (CCT), recollint el suggeriment d’alguns municipis de la comarca, va iniciar l’any 2014 la convocatòria anual de concessió de distincions de Mèrit de Serveis Distingits. L’objectiu principal d’aquestes distincions és, precisament, reconèixer públicament i reivindicar la feina que fan aquestes persones i entitats, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació, i que han contribuït a augmentar el prestigi d’un municipi del Tarragonès o de la comarca en el seu conjunt.

Tenint en compte la bona acollida de les edicions anteriors, el Consell Comarcal va aprovar en la sessió plenària de data 28 de juny del 2022 les bases de la vuitena convocatòria per a la concessió d’aquestes distincions.

En les bases s’estableix que les propostes les presenten els Ajuntaments del Tarragonès, a proposta dels seus respectius Plens municipals, i que s’atorguen a persones o entitats dels municipis de la comarca que s’hagin distingit en una continuada labor cultural, científica, econòmica, social o urbanística.

El termini establert per presentar les propostes finalitza el proper 30 de setembre de 2022.

Hi ha persones i entitats que, amb la seva feina i sense ser-ne conscients, es converteixen en un referent i són, sens dubte, un dels grans estímuls de la nostra societat.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D